Mindjárt itt az év vége! Mi online és ingyen segítünk a felzárkózásban!

Az online oktatás és a Covid most még a tanulást is nehezebbé tette, de mi segítünk a gyerekeknek. Mentorainkat úgy választjuk ki, hogy éppen a tanulók egyéni igényeire tudjanak válaszolni. Mindezt azért csináljuk, mert nem akarjuk hagyni, hogy a vírus elvegye a fejlődés és a tanulás lehetőségét. Segíteni szeretnénk. Mindenkinek. Neked is!

Az év végi időszak különösen nehéz az iskolásoknak és a középiskolásoknak is. Az online és offline oktatás váltakozása és az egészségügyi problémák még inkább rontottak a helyzeten. Mi azt szeretnénk, hogy ez mégsem legyen akadály a haladásban, ezért létrehoztunk egy mentorprogramot. Hozzánk minden olyan alsó és felső tagozatos diák jelentkezhet, aki elakadt, javítani szeretne, nem érti a tananyagot vagy teljesen elveszett abban, mit és hogyan is kellene csinálni.

A program teljesen ingyenes, mögötte pedig komoly rendszer és fejlesztések állnak: az Eötvös Loránd Kutatóhálózat az online oktatásban profi HashtagSchoollal együtt fejlesztette ki azt a felületet, amely a diákok igényeit összepárosítja az ideális mentorral. Ehhez csatlakozik a Magyar Református Szeretetszolgálat munkája, hiszen ők komoly tapasztalattal rendelkeznek a koordinációban és a tanulói segítségnyújtásban.

Vagyis:

Ha kész vagy javítani, fejlődni vagy ismersz valakit, akinek erre van szüksége, akkor nem kell mást tennetek, mint regisztrálni ezen az oldalon, és várni a megerősítő e-mailekre. A technikai hátteret ezután mi biztosítjuk, és amint megtaláltuk a mentort, már kezdődhet is a közös munka.

Az egész nem kerül semmibe, csak egyetlen kattintásba a regisztráció-gombon.

Alig várjuk, hogy halljunk rólad és segíthessünk!

(kép: Unsplash/Thomas Park)