Kik vagyunk?

Három szuper csapat úgy gondolta, együtt még erősebb lesz, és képes lesz összehozni tanulókat és mentorokat a legnehezebb időszakban is.

Azt szeretnénk, hogy mindenki segítséget kaphasson az online oktatás időszakában akkor is, ha az iskola nem elég, nem tudja jól elmagyarázni a feladatot és nincs a közelben senki, aki segítene az év végi javításban/ felvételiben vagy az érettségi előkészületekben. Mentorprogramunk célja, hogy megtaláld azt, aki elmondja, amit a suliban nem értettél meg.

Akik létrehozták mindezt:

  • Az MTA KRTK KTI egy nemzetközileg elismert kutatóközpont, a gazdasági és társadalmi folyamatok tudományos kutatója. Nagy odafigyeléssel és profizmussal fejlesztették ki a regisztrációs felületet és az algoritmust, amelyik összepárosít majd a mentoroddal.
  • A #school az e-oktatás professzora: kívül-belül ismeri, milyen a jó netes felület, ha számítógépről zajlik a tanulás. Ők segítenek majd a mentorodnak, és ők hozták létre a netes tanulószobát, ahol az óráidat látogathatod.
  • A Magyar Református Szeretetszolgálat régóta foglalkozik mentorálással. Ha külső segítségre lesz szükséged a bejelentkezés során, ők fognak a kérdéseidre válaszolni.
Fotó: Unsplash/ Charles Deluvio